MSi na državnozborski kampanji 2018

//MSi na državnozborski kampanji 2018

V času kampanje pred letošnjimi državnozborskimi volitvami smo tudi v Mladi Sloveniji napeli moči in si prizadevali za čim boljši rezultat naše matične stranke. Nekateri so bili zelo dejavni na terenu in so na stojnicah, z lepljenjem plakatov in obiski volivcev podpirali kandidate v svojih volilnih okrajih, drugi so s kombijem povprek in počez prekrižarili vso Slovenijo, nekateri pa so kampanjo širili tudi na družabnih omrežjih.

V Mladi Sloveniji smo na Facebooku predstavili vseh 15 mladih kandidatov, starih do 32 let, ki so kandidirali na listah Nove Slovenije. Tako kot ostali kandidati so tudi mladi kandidati prisegali na prioritetna področja, zajeta v volilnem programu NSi Misli resno, vendar so se nanje osredotočili predvsem s stališča mladih: da Slovenija postane okolje, v katerem bodo mladi radi živeli in si tu ustvarili družino.

Poleg političnih stališč smo v naši kampanji na Facebooku predstavili tudi osebno plat kandidatov – s čim se ukvarjajo med delovnim in v prostem času, kaj jih v življenju prav posebej veseli. Veš, da imamo med njimi kar nekaj izvrstnih pevcev, mlado mamico, dva samostojna podjetnika, čebelarko …? Oglej si jih tukaj. (povezava je še v izdelavi)

Kampanjo najdeš tudi na našem Facebooku: https://www.facebook.com/mladaslovenija/