Regijska konferenca MSi Ljubljana

//Regijska konferenca MSi Ljubljana

Igor Pigac, predsednik regijskega odbora MSi Ljubljana, je vodil Regijsko konferenco MSi Ljubljana, ki je potekala v petek, 6. 3. 2015. Konference sta se udeležila tudi Marko Balažic in Boštjan Furlan, ki sta navzočim članom predstavila vrednote krščanske demokracije. Povzela sta jih po Norbertu Neuhausu (CDU) avtorju knjige Vrednote krščanske demokracije.

Po uvodni predstavitvi so člani in članice regijskega odbora MSi Ljubljana pregledali dosedanje delo. Osrednja točka konference je bil prihajajoči kongres MSi. Igor Pigac je ob tem dejal: »Prav je, da se kongresa udeležimo v čim večjem številu, saj gre za volilni kongres, kjer bomo delegati volili novo vodstvo podmladka.« V ta namen so določili ljubljanske delegate, ki bodo na kongresu zastopali ljubljanski odbor. Prav tako so izvolili tudi kandidate, ki bodo kandidirali na prihajajočem kongresu.

Regijski odbor je ob koncu izvolil tudi novo vodstvo, saj se dosedanjemu predsedniku Igorju Pigacu iztekel mandat. Soglasno je bila za novo predsednico izvoljena Bojana Petković.

Po konferenci so se člani udeležili tudi bowliga

RK_Ljubljana