Število podpisov za razpis referenduma dovolj zgovoren podatek o malem delu

//Število podpisov za razpis referenduma dovolj zgovoren podatek o malem delu

Mlada Slovenija – podmladek NSi z zadovoljstvom sprejema aktivnosti za razpis referenduma o malem delu. 10.000 podpisov je dovolj zgovoren podatek, da danes državni svet izglasuje veto na zakon o malem delu. Odgovornost kakšno bo življenje slovenskih študentov in dijakov v prihodnje, je danes na državnih svetnikih. Preden glasujejo naj se zamislijo o količini zbranih podpisov. Glasujejo naj po svoji vesti in ne ukazih svojih političnih botrov.

V Mladi Sloveniji – podmladku NSi smo veseli tako množičnega odziva ljudi, ki so s svojim podpisom rekli jasen in glasen NE malemu delu. Zbrani podpisi so dokaz več, da si mladi, upokojenci in brezposelni ne želijo zakona, ki samo jemlje in je dejansko pripravljen brez pravih argumentov ter brez soglasja socialnih pratnerjev.

Predvsem pa zakon o malem delu škoduje mladim, jemlje jim pravico do normalnega in kakovostnega življenja. Dolgoročno ogroža slovensko družbo in predstavlja socialno bombo, ki bo odjeknila na račun nespametnosti slovenske vlade.