V MLD imajo bujno domišljijo

//V MLD imajo bujno domišljijo

Mlada Slovenija – podmladek NSi podpira matično stranko pri prizadevanjih, da se predloga družinskega zakonika ne sprejme v obstoječi obliki, saj le-ta uničuje osnovno družbeno celico – družino. V podmladku NSi spoštujemo istospolno usmerjene, nikakor pa ne bomo pristali na to, da se izenači zveza istospolnih parov s heterospolnimi.

Žalosti nas, da je danes tradicionalna družina talec ostrih in ozko usmerjenih liberalnih idej, ki nastajajo pod taktirko stranke LDS – stranke, ki želi porušiti vse vrednote in vso tradicijo, ki jo Slovenija in slovenski narod premore. Sprašujemo se, ali MLD in njihova matična stranka LDS sploh premorejo toliko poguma, da bi obsodili nemoralna in neetičnih dejanja, ki so se zgodili v prejšnjih tednih v povezavi z bulmastifi. Od MLD pričakujemo odgovor.

Nova Slovenija je Zbor za vrednote ustanovila prav zato, ker se prav pod levo vlado v kateri sodeluje tudi LDS uničuje vse, kar bi moralo biti nedotakljivo. Zbor za vrednote je odgovor tistim, ki rušijo osnovne človeške vrednote – poštenost, solidarnost, resnicoljubnost in tudi družino. Prav zaradi pomanjkanja teh vrednot, je danes Slovenija v takšni krizi, iz katere nas kot kaže ta vlada ne bo izpeljala.

Žalosti nas, da del slovenske politike, tudi podmladek LDS, ne pozna tistih vrednot, ki so potrebne za obstoj slovenskega naroda. Prevečkrat pozabljajo na osnovno vrednoto – osamosvojitev Slovenije! Zbor za vrednote je zastavljen široko in je prvi tovrstni zbor, ki lahko Slovenijo usmeri na pot, ki bo varna za malega človeka. Pri tem pa spoštujemo vse, spoštujemo drugačne, zato je izjava MLD napačna in kaže na bujno domišljijo mladih liberalcev.